Galeria

“La cuineta del Circ”

Aquest divendres, petits i grans, hem anat al gimnàs de l’Escola Forn d’Anells preparats per assistir a la representació de l’obra “la cuineta del Circ” de la companyia “Fes-t’ho Com Vulguis”.

La Nona i en Xavi o millor el pallasso Aureli ens han sorprès amb un espectacle còmic que ens ha fet riure a tots i a totes.

Moltes gràcies Xavi i Nona, ha estat un plaer poder gaudir del vostre espectacle! I moltes gràcies famílies per fer-ho possible!

Mireu, mireu,…

https://photos.app.goo.gl/fXNCkMYVaLq1m7JH6

Galeria

I1- I2 Els Oficis

Aquest dimecres, petits i grans, hem anat passejant fins a l’esplanada de la Sitja. Allà ens esperava en Xevi, el pare d’en Bernat de “l’Espai Verd” amb el seu cotxe de Mosso d’Esquadra.

Primer, ens ha explicat la seva feina i tot seguit ens ha ensenyat el seu cotxe, convidant-nos a pujar-hi. Ah! I també han pogut fer sonar la sirena i obrir els llums. Oooohhhh!

Ha estat tot un èxit!

Moltes gràcies Xevi!!!

Mireu, mireu,…

https://photos.app.goo.gl/9YPRkj5yAWxjF6Ys7

Galeria

La llegenda de Sant Jordi

Acabem la primera setmana del projecte “Temps de contes” representant la “Llegenda de Sant Jordi” per tots els nens i nenes de Coloraines.

Les nostres actrius han estat la Judith, la Paula i la Luretu, amb la narració de la llegenda per part de la Sílvia.

Els nens i nenes, com que ja coneixien la Llegenda ajudaven al Drac dient-li què havia de menjar, i ui! quan s’han acabat els animals ho teníen claríssim… LA PRINCESA!

Mireu, mireu,…

https://photos.app.goo.gl/kRHGagvGn7CdhFY77

Bona Diada!!!

Galeria

Infantil 1 iniciem English Class

Aquest dijous els infants de “l’Espai Blau” primer, i de “l’Espai Groc” després, han conegut la Miss Sussan.

La Miss Sussan, cada dijous, ens oferirà un tastet de la llengua anglesa, una manera d’ampliar el seu repertori de fonemes, provocant d’alguna manera una reestructura de la seva persepció on es proporcionarà una eina facilitadora de futurs aprenentatges lligats als idiomes.

Tot mitjançant danses i cançons creant l’interés dels infants.

Mireu, mireu,…

“Espai Blau”

https://photos.app.goo.gl/HPN31KjZT7qqQykz5

“Espai Groc”

https://photos.app.goo.gl/zwaypMDpXe9f12L59